2016. január 19., kedd

Sült nyúlcomb, májjal és zöldségekkel

Egy végtelenül egyszerű ebédötlet. Aki hozzájut nyúlhúshoz, az egye bátran, nagyon finom, egészséges hús, és változatossá tehetjük a húsfogyasztásunkat vele.

Hozzávalók:

4 db nyúlcomb,
2 nyúlmáj,
1 ek. fűszerkeverék (só, bors, fokhagymapor, és pirospaprika keveréke),
1 tk. zsír,
1 tk. ketchup,
3 ek. víz

1 cs. zöldségkeverék (jelenleg brokkoli-karfiol-répa)



Elkészítés:
 
 A nyúlcombokat befűszerezzük, majd a ketchuppal, vízzel, zsírral sütőzacskóba helyezzük és egy óráig sütjük 180 fokon. 
Ha letelt az idő, kivesszük a zacskóból a húst, és hozzáadjuk a tepsibe a zöldségeket és a májat. További negyed óra alatt készre sütjük az ételünket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...