2016. január 25., hétfő

Mozzarella - paleo

Már régóta szemeztem ezzel az ötlettel, és sokszor szembe jött velem már, legutóbb a napokban Anita Caprese salátájában, és ott jött az utolsó löket, hogy ki kell próbálnom.

Hozzávalók:

100 g Totu,
100 g Totukrém extra,
1 mk. himalája só
1 ek. citromlé,
1 dl víz,
10 g zselatin



Elkészítés:

A zselatint kis lángon feloldjuk a vízben, majd az összes többi hozzávalóval együtt összeturmixoljuk. 
Bármilyen szilikon formába töltjük, és hagyjuk, hogy a hűtőben megdermedjen. 
Mivel egyedül én eszem, és még így féladagból készítve is sok lett, ezért sós vizet tettem egy csatos üvegbe, és lezárva a hűtőbe tettem.

Forrás: Éva paleo konyhája, Panita kedvencei

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...