2015. szeptember 27., vasárnap

Rántott tojáspuffancs, sült édesburgonyával

Ezt a puffancsot már készítettem korábban is, de akkor nem kapott panírt. Most nem maradt el, és hát mondhatom, nem bántam meg, mert ahogy kívül ropog, az valami csúcs. 

Hozzávalók:

3 főtt tojás,
2 nyers tojás,
 
 2-3 db édesburgonya
 
 
 
Elkészítés:

A hozzávalókat aprítógépben egyneművé turmixoljuk, majd várunk vele 10-15 percet, hogy jól megszívja magát, és könnyen formázható legyen. Ezt követően beleforgatjuk a morzsába, és palacsinta serpenyőt kevés zsírral felhevítettem, majd a megformázott rudakat kisütjük rajta. helyeztem rá. 
 
Az édesburgonyát megpucoljuk, felkockázzuk, majd sózzuk, borsozzuk, és 20-30 perc alatt ropogósra sütjük kb. 200 fokos sütőben.
A hozzávalókat itt tudjátok beszerezni: http://paleolitwebshop.hu/
 

1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...